Rezerva online.
Calatorie placuta!

Nu gasesti destinatia in lista de mai sus?
Cere-ne o oferta personalizata.

 

 

Transferuri private interurbane

In contextul actual, cand calatoriile cu avionul, trenul sau autocarul sunt tot mai putin disponibile si mai putin recomandate, transferurile private reprezinta solutia pentru deplasarile interurbane, dar si intraurbane necesare.

Sanatatea ta si a familiei tale, a angajatilor si a partenerilor companiei tale este prioritara pentru noi. In acest sens, am intensificat masurile de igiena a masinilor. Pe langa dezinfectarea realizata inainte si dupa fiecare transfer, vei gasi in masina si servetele antibacteriene, iar soferii vor purta masti si manusi de protectie. Utilizand serviciile noastre beneficiezi de o masina sigura, confortabila si licentiata, condusa de un sofer cu atestat, vorbitor al unei limbi straine si cu experienta in servicii de transport persoane.

Suntem pregatiti sa iti oferim servicii de transport privat in principalele orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara, Tg. Mures etc. Parteneri si clienti de prestigiu ne-au ales deja ca furnizor local de transferuri in Romania.


Inchiriere microbuze 8+1 locuri pentru transport angajati

Pentru a evita aglomeratia din mijloacele de transport public, ofera-le angajatilor companiei tale un transport sigur si confortabil cu microbuze de 8+1 locuri. Propunerea noastra este inchirierea cu sofer pentru transferuri zilnice pe rute prestabilite si la ore fixe. Microbuzele sunt dezinfectate zilnic, iar soferii vor purta masti si manusi de protectie.

Intrucat un microbuz cu 8+1 locuri poate fi condus cu permis categoria B de catre unul dintre angajati, o solutie alternativa poate fi inchirierea pe o perioada mai lunga sau doar pentru zilele lucratoare. Vezi microbuzele disponibile din flota noastra si alege-l pe cel care ti se potriveste.


Oferta publicata pe 23.03.2020, valabila in limita disponibilitatii masinilor si soferilor.


Discuta cu un consultant Travis la 0752 220222 pentru o oferta personalizata de transfer auto in Romania.

 

Atuurile noastre

Iata cateva motive pentru care sa-ti rezervi transferul prin RomaniaTransfers.eu:

✔ Tarife fixeStii de la inceput tariful final pentru transferul tau, care include toate taxele (TVA, taxe pentru drumuri, parcari, trecere frontiera sau plata cu cardul);

✔ Masini confortabile: Orice clasa auto vei alege (Economic, Standard, Premium, Microbuz), te vei bucura de o calatorie sigura si confortabila catre destinatia ta; 

✔ Soferi cu experienta: Suntem mandri de soferii nostri cu experienta in turism si servicii corporate, vorbitori de limbi straine, capabili sa-ti ofere un serviciu de calitate. 

✔ Servicii 24/7: Suntem gata sa-ti oferim transferuri la orice ora din zi si din noapte. In plus, telefonul de urgenta 0752220222 iti sta la dispozitie non-stop; 

✔ Sistem de rezervare online:  Iti poti rezerva singur transferul dorit in doar cateva minute. Platesti in siguranta, primesti confirmarea imediat pe email, iar modificarile si anularile sunt gratuite pana la 48 ore inainte de data transferului;

✔ Servicii corporate: Suntem pregatiti sa-ti oferim servicii de transport local pentru calatorii business. Vei beneficia de tarife speciale, un serviciu de calitate si facilitati fiscale. Parteneri si clienti de prestigiu ne-au ales deja ca furnizor local de transferuri.


Cere o oferta personalizata
de transfer auto in Romania