Rezerva online.
Calatorie placuta!

Nu gasesti destinatia in lista de mai sus?
Cere-ne o oferta personalizata.

 

Transfer privat de la Iasi catre Radauti

Este un serviciu personalizat, in care te bucuri de confortul exclusiv al unei masini sau microbuz (in cazul grupurilor de max. 7 persoane), nu trebuie sa astepti sosirea sau preluarea altor pasageri si calatoresti direct catre destinatia ta. Alege tipul de masina dorit si rezerva online un transport auto cu sofer, sigur si confortabil, pe ruta Iasi - Radauti.

Tarifele afisate includ: masina, sofer, combustibil, TVA, taxe de drum, asigurari autoturism.
IMPORTANT: Tarifele afisate nu includ contravaloarea testului COVID-19 pentru sofer (in cazul in care testul este solicitat).
Iata 6 motive pentru care sa rezervi transferul Iasi - Radauti si Radauti - Iasi prin RomaniaTransfers.eu: tarife fixe (✔), masini confortabile (✔), soferi cu experienta (✔), servicii 24/7 (✔), sistem de rezervare online (✔), servicii corporate (✔). Pe langa cele afisate mai sus, iti putem oferi si alte tipuri de transport auto cu sofer, privat sau de grup, cu plecare din Iasi catre Radauti sau alte destinatii din Romania. Daca nu gasesti destinatia in formularul online, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.